• Новинка
Keenovo Силикон нагревател 245X245mm 300W@24V за Ultimaker Clone CL260 3D-принтер с отопляем легло, вграден нагревателен елемент плоча
zoom_in

Keenovo Силикон нагревател 245X245mm [email protected] за Ultimaker Clone CL260 3D-принтер с отопляем легло, вграден нагревателен елемент плоча

BGN 89.58

Наличност
check Налично


(Клиенти от Русия също могат да купуват от нашата руската компания : keenovo.bg-благодаря ти!)
Защо Нагревател Киново?
Като един от първите производители на гъвкави нагреватели в Китай, ние разбираме,че надеждността на нашите нагревателни елементи за устройствата,машини и оборудване, никога не може да се надценява, и ние предлагаме най-доброто качество на конкурентни цени с обещания за по-долу :
а) ние използваме само субстрат от силиконов каучук Arlon, импортированную от САЩ, и истинска Полиимидную филм Du Pont в производството, за да се гарантира най-добрите характеристики за отопление и най-дълготрайни услуги, особено при високи температури и дълъг процес на загряване.
б) ние предлагаме безплатна помощ в проектирането на нагревателя за постигане на идеална топлинна решение за вашето приложение.
c) всеки нагревател отново е направена, за да приказать и фабрики-тествани преди доставка.
Това е на ток и топлинна енергия, с които се справяте, така че да не се допуска никакъв риск в молбата ви, когато имате keenovo като най-добрите.
Мнения На Клиенти
........................................................................................................................
По-долу описание на продукта, който купувате от този линк :
Много по-безопасно и по-надежден източник на топлина, отколкото Rep Rap ПХБ heatbeds.
С термистором НПМ 100 K за контрол на температурата.
Описание : прекрасен силиконов нагревател за вашия 3 D принтер heat-bed интегриран с термистором НПМ 100 K (Beta 25/50 3950 K) като сензор за контрол на температурата(спецификация е на разположение при поискване). Залепваща основа 3 M осигурява отлична и лесен монтаж върху повечето повърхности. Гъвкав и може да се използва и в много други области на приложение. Keenovo носи пълна гама от стандартни и специално разработени силиконови нагреватели, свържете се с нас, ако имате нужда от специален нагревател, изработен за вашата машина. Важни Забележки : 120 V е на разположение, 220 V по подразбиране за този списък.

силата на:
101W & нагоре
търговска марка:
кееново
Материал:
Синтетично Влакно
Продължителност На Запазване На Топлината:
15 Часа И По-Висока
Размер:
245mmX245mm
силата на:
[email protected]
Начин На Монтаж:
3M залепваща подложка
Води:
1000мм
Аксесоари:
Термистор НПМ 100K+ удлинительный тел 1m
Друго:
Отвори 5мм според рисунката

Избор на клиенти..