• Разпродажба
  • Новинка
49 мм на 49 мм, тънък филтър неутрална плътност ND 1000 ND1000 за обектив за цифров фотоапарат
zoom_in

49 мм на 49 мм, тънък филтър неутрална плътност ND 1000 ND1000 за обектив за цифров фотоапарат

BGN 16.00 22.00

Наличност
check Налично

Филтър ND ND1000 ранг неутрална плътност fotga 49mm тънък оптически за обектив на цифров фотоапарат DV
Високо Качество!Чисто Нов!!!
Този ултра тънък филтър ND1000 може ефективно да отслаби светлината. Настройка на ISO в същата диафрагмата може да намалее. Ультратонкая рамка помага да се избегне виньетирования на сверхширокоугольном обектива
Защо трябва да използвате филтър неутрална плътност ?
Използването на ND филтър позволява на фотографа да използва голяма апертуру, която се намира на дифракционном срок или под него, която варира в зависимост от размера на сензорна среда (традиционен или електронен) и за много камери се намира между f/8 или f/11, с по-малки размери сензорна среда изискват по-голям апертур, а големите могат да използват по-малки отвора.
Вместо намаляване на диафрагмата за ограничаване на светлина фотограф може да добавите ND филтър за ограничаване на светлина, а след това да настроите скоростта на затвора в зависимост от специфичните желания на трафика (размазване на движение на вода, например) и да настроите блендата е необходимо (малка бленда, за да увеличите максимално на полето или голяма диафрагма за по-тясна дълбочина на рязкост (обект на фокус и фон нефокусирани)). С помощта на цифров фотоапарат, фотограф може веднага да видите изображение и да изберете най-ND филтър за снимане на сцена, предварително знаейки най-добрата диафрагма за постигане на желаната максимална рязкост. Скорост на затвора ще бъде избран чрез намиране на желания замъгляване от движение на обекта. Камера ще бъде конфигуриран за тях в ръчен режим, а след това обща експозиция след това се регулира по-тъмен, коригиране или блендата или скоростта на затвора, отбелязвайки броя на спирките, необходими за привеждане на експозицията до желаната. Това отклонение ще бъде тогава големината на спиране, необходима на ND филтъра за използване за тази сцена.
Примери за такава употреба, включват :
Размазване на движение на водата (например, водопади, реки, океани).

Калибър:
49мм
търговска марка:
ФОТГА
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
ND1000
Тип:
филтър неутрална плътност
is_customized:
Yes
Модел:
49мм

Избор на клиенти..