• Новинка
Преносими ръчни цифрови надлъжни лампи с 3.5 инчов екран Безплатна доставка
zoom_in

Преносими ръчни цифрови надлъжни лампи с 3.5 инчов екран Безплатна доставка

BGN 4798.40

Наличност
check НаличноВъпроси и отговори : декларация : ние сме доста изпитаме всички продукти, преди да изпращаме навън. Използвайте най-добрите опаковъчни материали, за да се гарантира, че получаването на стоките в добро състояние. Ако печат е била счупена, отварян или са отстранени, или пакет е счупен; моля, отворете пратката, за да проверите вътрешно съдържание в присъствието на хора доставка. Отклоните доставка, ако стоките са изгубени или счупени. В пощенската станция, моля, проверете теглото срещу данни за теглото на опаковката; обикновено пишем действителното тегло на опаковката. Отклоните пакет, ако теглото, очевидно разликата. Или попитайте в пощата, за да получите акт. След като подпишете разписка, отворете прозореца, за да провери вътрешните съдържанието пред пощенски хора, помолете пощенски хора да получат доказателство, че съдържанието е различно или е счупен. Плащане
Можете да платите с кредитна карта, по Набирателни.
При извършване на плащане с помощта на Набирателни, парите се съхраняват безопасно в профила си. Парите са само издадени към нас, след като вие потвърждавате доставка.
Моля свържете се с нас по всяко време, ако всички проблеми с плащанията. Доставка
Моля, въведете валиден адрес за доставка и пощенски код.
Митнически такси и брокерски такси могат да бъдат възможни за някои страни. За да осигури на вас да получавате стоки с плащане на по-ниски тягла, ние ще обявим стоки "проба" на по-ниска стойност. Ако имате всяко специално изискване, то моля да ми кажете когато правите поръчка по поръчка.
Цялото напрежение на тока приспособит за стандарта на страната на купувача, ако няма да има специална заявка. Гаранция :
Ние имаме резервни части за всички лица, по време на гаранционния период, ако вашият продукт изведнъж няма да работи, първо, вие предоставяте на нас снимки и видео, за да провери какъв е проблемът на вашия проектор, тогава ние ще ви предоставим решение в рамките на 3 работни дни, обещават 100% безплатно за решаване на вашите проблеми.

Коефициент На Увеличение:
500X и по-долу
Drawtube:
Монокуляр
Теория:
видео-микроскоп
Номер На Модела:
HSL
Материал:
Пластмаса
Име:
Преносима Дигитална Накрайник Лампа
Наддаване:
10X
работно разстояние :
80mm
Ширина На Процепа:
0-12mm
Диаметърът На Отвора:
0.2 мм, 1 мм 5 мм, 12 мм
Филтър:
Плача, без червен цвят, кобальтово-син
Източник На Светлина:
бял светодиод
резолюция на изображението:
1920x1080
Екран:
3.5
източник на захранване:
Литиева батерия от 3.7 на

Избор на клиенти..