• Разпродажба
  • Новинка
Рядка антика китайската традиционна сребърна висулка, безплатна доставка,#02
zoom_in

Рядка антика китайската традиционна сребърна висулка, безплатна доставка,02

BGN 87.00 105.60

Наличност
check Налично


Ако имате някакви проблеми, когато получавате на вашия продукт, моля, свържете се с нас, без колебание в рамките на 3 дни.Разбира се, ако не сте доволни от покупката, моля изпратете обратно на стоки в рамките на 14 дни .Ние ще се радваме да обменя, заменя или да си пълен плащане.Ако ви харесва нашия продукт(и) или имате някакви въпроси към него, моля, свържете се с мен, преди да си процент. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. И вие ще получите отговор в рамките на 24 часа.
Контакт : Ако ви харесва нашия продукт(и) или имате някакви въпроси към него, моля, свържете се с мен, преди да си процент. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. И вие ще получите отговор в рамките на 24 часа.
Ако не сте доволни от моите стоки или услуги, моля, свържете се с мен, и ще я изправя всяка грешка, преди да оставите ми отрицателна обратна връзка. Моята цел е да угоди на своите клиенти и да изградим добри делови отношения. Така че аз искам да заслужа вашите положителни отзиви, и аз ще ви отговоря взаимност.

Тема:
Любов
Характеристика:
Възприеме Скорпион
Тип Бижута:
Висулки или амулети
Основният Материал За Бижута:
Сребро
Висулки или амулети тип:
Окачване Шарма
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Избор на клиенти..